Våra rum och sviter

Varmt välkomna till Grand Hôtel. Här finns personal på plats dygnet runt för att ge er vad vi kallar en Grand Experience. Oavsett vad ni behöver hjälp med försöker vi ordna det. Vill ni bara vara ifred, ser vi till att det blir så. Hos oss ska man få det som man vill ha det. Här finner du mer information om hur det är att bo på Grand Hôtel.

Juniorsvit

Ge livet mer utrymme i en omsorgsfullt inredd svit från 45 kvm.

Juniorsvit

Deluxe rum

Flytta in i ett skräddarsytt rum från 30 kvm. Vila ut i den stora dubbelsängen från 180 cm eller hitta vardagspausen i en skön fåtölj. 

Deluxe rum

Superior rum

Ta en paus från vardagen i ett Superior rum från 20 kvm där varje detalj är genomtänkt. Tänk fritt ifred vid en välplanerad arbetsplats, eller pusta ut efter dagen i en skön fåtölj.

Superior rum

Flaggsviten

Bo högst upp i huset på 110 kvm med en bedövande vacker utsikt över Stockholm.

Flaggsviten

Taksviten

Taksvitens 85 kvm är en upplevelse med en slående utsikt över huvudstaden och Gamla stan, och vackra detaljer som sammetstapetserade stolar på geometriskt mönstrade mattor. 

Taksviten

Prinsessan Lilians svit

Välkommen till vår mest anslående svit på 330 kvm, uppkallad efter Prinsessan Lilian. Det här är en komplett våning med två sovrum, vardagsrum, bibliotek, kök, relaxavdelning och egen biosalong.

Prinsessan Lilians svit

Enkelrum

Hos oss finns inga standardrum. Livet ska vara storslaget, inte standard. Våra individuellt inredda enkelrum är från 15 kvm, perfekt anpassade efter en person.

Enkelrum

Superior svit

En Superior svit är minst 50 kvm stor och består av ett separat sovrum och vardagsrum.

Superior svit

Executive svit

Ta en paus från vardagen och njut lite mer av livet i en våra stora sviter på minst 75 kvm. Utsikten över Stockholms vatten är storslagen, men även insidan gör det lätt att trivas

Executive svit

Bolindersviten

Unik svit på 66 kvm i Bolinderska Palatset med empirisk inredning och wet bar som för tankarna till kontinenten och internationella residens.

Bolindersviten

Bernadottesviten

På våning tre kan man fly vardagen i Bernadottesviten, döpt efter kungens farbror Sigvard som 1965 fick i uppdrag att inreda hela våningsplanet tillsammans med Svenskt Tenn.

Bernadottesviten

Ingrid Bergmans svit

Ta plats som en filmstjärna i den 76 kvm stora hörnsviten som är uppkallad efter en av våra svenska filmikoner.

Ingrid Bergmans svit

Sviter med salong

Ibland behöver man lite mer plats. Då kan vi skräddarsy den perfekta sviten genom att utöka med vackert inredda salonger upp till sammanlagt fem rum.

Sviter med salong

Wilhelmina Skoghs svit

Få hotelldirektörer har satt sin prägel på Grand Hôtel som Wilhelmina Skogh. Nu har hon även inspirerat till en 58 kvm stor svit med samma rumsnummer som lägenheten hon disponerade på hotellet, no 250.

Wilhelmina Skoghs svit

Royalsviten

I den 82 kvm stora sviten är den kungliga glansen mer påtaglig än vanligt, bara öppna dörrarna till balkongen så möts du av Stockholms slott på andra sidan vattnet.

Royalsviten

Terrassviten

Den 78 kvm stora sviten är storslagen året om, men under den varmare delen av året är det terrassen som förtjänar mest uppmärksamhet.

Terrassviten