Lediga Tjänster

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 280 rum, varav 70 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom fem restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler.

Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen är otroligt viktig. Tillsammans gör vi skillnad och skapar med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi tar hand om varandra och hjälps åt att skapa den magiska Grand Experience! 

Är du nyfiken på Grand men hittar ingen ledig tjänst att söka? Skicka gärna en spontanansökan till oss! Mejla CV och personligt brev och märkt ditt mejl med "Spontanansökan". 

Lediga tjänster